ZBR EXCLUSIVE & AWARDS 2016

zaterdag 29 oktober, amsterdam

Op zaterdag 29 oktober houdt Ziber een exclusief evenement voor een select aantal vormgevers. Tijdens een exclusief diner in Amsterdam zullen we nieuwe software lanceren. Ook zullen de jaarlijkse winnaars van de Ziber Awards bekend gemaakt worden en de prijzen worden uitgereikt. Veel nieuws, tijdens een gezellig diner!

 

Exclusieve bijeenkomst

Dit jaar hebben we wederom een bijeenkomst georganiseerd op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit keer hebben we een ruimte afgehuurd waar we gaan genieten van een heerlijk diner, dat in een open keuken voor ons wordt bereid. Ook dit jaar zullen we een select gezelschap vormgevers hiervoor uitnodigen, dus houdt jouw brievenbus in de gaten en blokker voor de zekerheid zaterdag 29 oktober vanaf de middag!

 

Ziber Awards

Jaarlijks rijkt Ziber de awards uit aan vormgevers die in het oog springen voor hun uitmuntende prestatie, voor hun hoge klantwaardering of voor hun vliegende start bij Ziber. En omdat met het Ziber software pakket steeds mooiere complete oplossingen te maken zijn is er dit jaar een nieuwe Award bijgekomen. De beste Allrounder! Het reclamebureau dat zijn klant de beste integrale oplossing biedt met daarbij het vriendelijke CMS, kan deze award in de wacht slepen. De genomineerden worden van 10 tot 17 oktober bekend gemaakt via www.facebook.com/zibersoftware (http://www.facebook.com/zibersoftware). Vormgevers kunnen direct daarna hun stem uitbrengen via de Ziber Cloud, lees hierover meer op www.ziberawards.nl (http://www.ziberawards.nl).

 

Ziber software

Tijdens het diner zal Ziber een aantal belangrijke ontwikkelingen delen met de aanwezige reclamemakers. Ontwikkelingen die het Ziber platform nog meer kracht geven en waardoor zowel vormgever als gebruiker zich nog meer kunnen onderscheiden!

 

Uitnodiging

Komende dagen worden de uitnodigingen verstuurd, dus houdt de brievenbus in de gaten! Wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen horen we graag of je kunt komen via http://ziberevent.nl/exclusive (http://ziberevent.nl/exclusive), zodat we het diner daarop af kunnen stemmen.

 

Misschien tot gauw?!

 

Het Ziber Team

Ziber exclusive 2016 Ziber exclusive 2016