Nominaties Ziber Awards bekend!

14 nominaties voor 4 awards,...

Het is alweer tijd voor de 9e editie van de jaarlijkse Ziber Awards (http://www.ziberawards.nl) en dit jaar zijn 14 grafisch vormgevers genomineerd (http://www.ziberawards.nl/pg-16160-7-107027/pagina/2016_-_nominaties_ziber_awards.html) in 4 verschillende categorieën (http://www.ziberawards.nl/pg-16160-7-107026/pagina/2016_-_categorien.html). Nederlandse reclamemakers met opvallende onlineprojecten hebben een nominatie verdient en wachten nu op jouw stem!

 

De nominaties

In de categorie Beste Design 2016 zijn 5 ontwerpbureaus genomineerd en in de categorie Beste Nieuwkomer 2016 zijn 3 grafisch bureaus genomineerd. De winnaars van deze categorieën worden volledig bepaald door de stemmen die reclamebureaus op hen uitbrengen via de Ziber Cloud. Dit zijn dus echte grafische vakprijzen!

In de categorie Hoogste Klantwaardering 2016 zijn 3 ontwerpbureaus door hun klantbeoordelingen in de top 3 gekomen. De uiteindelijke klantscore zal de winnaar in deze categorie bepalen.

In de categorie Beste Allrounder 2016 zijn 3 bureaus genomineerd die het meest allesomvattende project hebben neergezet. Een jury van 4 experts zullen het beste Allround bureau van 2016 kiezen.

Hieronder zie je een overzicht van alle genomineerde bureaus (http://www.ziberawards.nl/pg-16160-7-107027/pagina/2016_-_nominaties_ziber_awards.html) in de verschillende categorieën. Wil je meer weten over de nominaties of de categorieën? Kijk dan op www.ziberawards.nl (http://www.ziberawards.nl).

 

Beste design

Van Hout reclamemakers en Drukkers (http://www.vanhoutbv.nl) met de website www.coava.nl (http://www.coava.nl)
Boerma Reclame (http://www.boermareclame.com) met de website www.steunfondsrijndelfland.nl (http://www.steunfondsrijndelfland.nl)
JuRstijl (http://www.jurstijl.nl) met de website www.studiobibob.nl (http://www.studiobibob.nl)
Wijn Design (http://www.wijndesign.nl) met de website www.eendracht-adventures.nl (http://www.eendracht-adventures.nl)
Pencilpoint (http://www.pencilpoint.nl) met de website www.bandtmanagement.nl (http://www.bandtmanagement.nl)

 

Beste nieuwkomer

P.J. Kraan (http://www.pjkraan.nl) met de website www.pjkraan.nl (http://www.pjkraan.nl)
Baixo (http://www.baixo.nl) met de website www.mrdom.nl (http://www.mrdom.nl)
Minkowsky (http://www.Minkowsky.com) met de website www.zadelmakerijpolane.nl (http://www.zadelmakerijpolane.nl)

 

Hoogste klantwaardering

Dien grafisch ontwerp (http://www.dienontwerp.nl)
CoDesign (http://www.codesign.nl)
Burghout Design en Druk (http://www.burghout.nl)

 

Beste Allrounder

Pencilpoint (http://www.pencilpoint.nl) met het project voor www.pit-ko.nl (http://www.pit-ko.nl)
Van Hout reclamemakers en drukkers (http://www.vanhoutbv.nl) met het project voor www.keurslagervannorden.nl (http://www.keurslagervannorden.nl)
JuRstijl (http://www.jurstijl.nl) met het project voor www.studiobibob.nl (http://www.studiobibob.nl)

 

Het stemmen

De komende weken kun je als grafisch bureau met een Ziber ID jouw stem uitbrengen op de genomineerden via http://cloud.ziber.eu (http://cloud.ziber.eu). Dit kan tot 26 oktober 12.00.

 

De uitslag

Op 29 oktober zullen de beste ontwerpbureaus van 2016 (http://www.ziberawards.nl) bekend gemaakt worden tijdens de Ziber Exlusive bijeenkomst op de Westergasfabriek (https://vormgever.ziber.nl/nw-17200-7-3633396/nieuws/zbr_exclusive__awards_2016.html) in Amsterdam. Daar worden de Ziber Awards uitgereikt aan de gelukkige vormgevers tijdens een exclusief diner.

 

Uitnodiging ontvangen voor Ziber Exclusive?

Als je van Ziber een uitnodiging hebt ontvangen voor de Ziber Exclusive bijeenkomst op 29 oktober in Amsterdam kun je je aan- of afmelden via www.ziberevent.nl/exclusive (http://www.ziberevent.nl/exclusive).

 

Wordt vervolgd!

 

Het Ziber Team

 

klanten_awards klanten_awards